Een subsidie ontvangen bij de aanschaf van een nieuwe aanhanger? Dat kan!

None

Een subsidie ontvangen bij de aanschaf van een nieuwe aanhanger? Dat kan!

Het is mogelijk om op de Humbaur HKPA een subsidie te ontvangen, met de EIA (energie investeringsaftrek) is 45,5% van de aanschafkosten aftrekbaar van de fiscale winst.

Door het aerodynamische design van deze aanhanger bespaart de trekauto op verbruik welke een positieve invloed heeft op het milieu. Om dit te stimuleren is dus deze subsidie tot stand gebracht.

Deze Humbaur is een ideale aanhanger voor diegene onder andere met een elektrische auto rijdt of brandstofverbruik wil besparen. Door het aerodynamische design van deze aanhanger ervaart een elektrische auto een veel grotere actieradius. De luchtweerstand is velen malen minder, en de kleinste verschillen op het gebied van luchtweerstand maken al grote verschillen op het gebied van trekkracht, en dus actieradius.

Deze subsidie is dus alleen verkrijgbaar op de Humbaur HKPA, aangezien deze een test is ondergaan op het gebied van luchtweerstand. De Humbaur HKPA is wel in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Door de verschillende afmetingen, toegangsdeuren en laadklep is deze aanhanger breed inzetbaar voor diverse bedrijven.

Binnen A1 Aanhangwagens ondersteunen wij u met het samenstellen van uw Humbaur HKPA en met de subsidieaanvraag voor deze aerodynamische aanhanger.

Wilt u deze aanhanger bekijken? Dat kan bij ons op locatie in De Lutte. Wij kunnen veel aanhangers uit voorraad leveren, waaronder deze Humbaur HKPA.

Baan Twente, wederom bedankt voor het beschikbaar stellen van deze mooie Mercedes EQC400.

30 september 2022

Over ons

A1 aanhangwagens is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van aanhangers van alle merken. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de strenge eisen van BOVAG. Tevens kunt u bij ons terecht voor onze expertise in schadeherstel. Wij zijn gevestigd op het industrieterrein A1 in De Lutte.

Tags

Aanhanger kopen

Neem contact met ons op