A1 Aanhangwagens

Een grote voorraad van nieuwe en gebruikte aanhangwagens, dicht aan de A1

Bünte & DTC Lease

Dankzij een goede samenwerking met vaste partners kunnen wij voor veel specifieke vragen een passende oplossing bieden. zo is A1 Aanhangwagens een partner van Bunte én DTC Lease. Via de samenwerking met Bünte kunnen we op een voordelige wijze aanhanger onderdelen aanbieden, op deze manier kan A1 Aanhangwagens tevens voordelig reparaties aanbieden.

Naast de samenwerking met Bünte heeft A1 Aanhangwagens ook een samenwerking met DTC Lease, met deze samenwerking kunnen we elke klant een passende oplossing bieden, ook wanneer de klant zijn investering wenst te spreiden.

ALTIJD EEN RUIME & DIVERSE VOORRAAD

VANUIT DE LUTTE SNEL NAAR DE KLANTEN IN TWENTE

Nadat in 2011 een bedrijf in de regio failliet ging zag Paul Briedé zijn kans schoon. ,,Ik ben in het gat gesprongen en dat heeft goed uitgepakt’’ zegt de trotse eigenaar die zelf sinds 2004 in De Lutte woont. In dit kerkdorp verkoopt hij nu aanhangers in Twente. Het bedrijfspand gelegen op het industrieterrein A1 pal aan de snelweg A1 die van Amsterdam naar De Lutte loopt. Door deze ligging zijn wij goed bereikbaar en kunnen wij onze klanten ontzorgen door snel op locatie te zijn. 

paardentrailer

Aanhangers

Een aanhanger is een onmisbaar hulpmiddel voor efficiënt transport. Of het nu gaat om het verplaatsen van goederen of het vervoeren van zware ladingen, een aanhanger biedt de perfecte oplossing om deze taken met gemak uit te voeren. In dit artikel zullen we de verschillende voordelen en toepassingen van aanhangers verkennen, evenals hun belangrijke rol in diverse sectoren.

Wat is een Aanhanger?

Een aanhanger, ook wel bekend als een aanhangwagen, is een niet-gemotoriseerd voertuig dat wordt voortgetrokken door een motorvoertuig, zoals een auto of een vrachtwagen. Het is een speciaal ontworpen transportmiddel dat wordt gebruikt om goederen, materialen of andere objecten te vervoeren die niet direct op het trekkende voertuig kunnen worden geladen. Aanhangers komen in verschillende vormen en maten, afhankelijk van hun specifieke doel en gebruik.

Voordelen van het Gebruik van een Aanhanger

Het gebruik van een aanhanger biedt talloze voordelen, waardoor het een populaire keuze is voor diverse transportbehoeften. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

1. Verhoogde Transportcapaciteit

Met een aanhanger kunnen grote hoeveelheden goederen of materialen in één keer worden vervoerd. Dit verhoogt de transportcapaciteit en vermindert het aantal ritten dat nodig is om de lading te voltooien, wat op zijn beurt resulteert in tijds- en brandstofbesparingen.

2. Flexibiliteit en Veelzijdigheid

Aanhangers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en configuraties, waardoor ze zeer veelzijdig zijn. Of het nu gaat om het transport van bouwmaterialen naar een bouwplaats of het meenemen van kampeerspullen voor een weekendje weg, aanhangers passen zich gemakkelijk aan verschillende behoeften aan.

3. Economisch Verantwoord

In vergelijking met het aanschaffen van een groter voertuig om meer lading te kunnen dragen, zijn aanhangers een kosteneffectieve optie. Ze vereisen minder investeringen en kunnen aan verschillende voertuigen worden gekoppeld, waardoor ze een economisch verantwoorde keuze zijn.

4. Milieuvriendelijk

Aanhangers dragen bij aan een duurzamere transportoplossing. Door de transportcapaciteit te vergroten en minder ritten te maken, wordt de uitstoot van schadelijke stoffen verminderd, wat een positief effect heeft op het milieu.

 

VANUIT DE LUTTE SNEL NAAR DE KLANTEN IN TWENTE

Te koop

Aanhangwagen kopen? A1 Aanhangwagens beschikt over een zeer divers aanbod. Of het nu gaat om een autotransporter, een bakwagen, een multitransporter of een paardentrailer, kijk op onze aanbodpagina om te zien welke aanhangwagens te koop staan. Toch op zoek naar iets dat niet op onze aanbodpagina te vinden is? Neem contact met ons op! 

1

Te huur

Naast een divers aanbod van aanhangwagens die wij te koop aanbieden beschikt A1 Aanhangwagens ook over een aantal aanhangwagens die bij ons gehuurd kunnen worden, denk hierbij aan het huren van een koeler voor een feest of een bakwagen voor grote spullen die droog vervoerd moeten worden. Kijk op onze huurpagina om te zien of wij hebben wat u zoekt!

2

Onderhoud

Onderhoud aan een aanhangwagen is toch iets dat vaak onderschat wordt. A1 Aanhangwagens ziet graag dat u veilig de weg op gaat met uw aanhangwagen, hierbij is het belangrijk om regelmatig onderdelen zoals de remmen en verlichting te controleren. Naast regulier onderhoud mogen wij ook uw aanhangwagen keuren om er in Duitsland ook mee de weg op te mogen.

3

Reparaties

Zeer specifieke en specialistische reparaties zoals het repareren van torsie assen of het reparaties aan het chassis kunnen wij ook uitvoeren. A1 Aanhangwagens is specialist in aanhangwagens en dit maken we zeker waar! Heeft u een aanhangwagen waaraan u twijfelt of deze nog gerepareerd kan worden? Daag ons uit!

4

Neem contact met ons op