Over ons

A1 aanhangwagens is gespecialiseerd in de reparatie en onderhoud van aanhangers van alle merken. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de strenge eisen van de Bovag.
Tevens kunt u bij ons terecht voor schade reparatie. Wij zijn gevestigd op het industrieterrein A1 in De Lutte.

Bovag banner
Aanhanger A1Aanhangwagens

VANUIT DE LUTTE SNEL NAAR DE KLANTEN IN TWENTE

Nadat in 2011 een bedrijf in de regio failliet ging zag Paul Briedé zijn kans schoon. ,,Ik ben in het gat gesprongen en dat heeft goed uitgepakt’’ zegt de trotse eigenaar die zelf sinds 2004 in De Lutte woont. In dit Twentse kerkdorp runt hij nu A1 Aanhangwagens. Het bedrijfspand gelegen op het industrieterrein A1 pal aan de snelweg A1 die van Amsterdam naar De Lutte loopt. Door deze ligging zijn wij goed bereikbaar en kunnen wij onze klanten ontzorgen door snel op locatie te zijn.

800 AANHANGERS OP VOORRAAD

Bünte & DTC Lease

Door een goede samenwerking met vaste partners kunnen wij voor veel specifieke vragen een passende oplossing bieden. zo is A1 Aanhangwagens een partner van Bunte én DTC Lease. Via de samenwerking met Bünte kunnen we op een voordelige wijze aanhanger onderdelen aanbieden, op deze manier kan A1 Aanhangwagens voordelig reparaties aanbieden.

Naast de samenwerking met Bünte heeft A1 Aanhangwagens ook een samenwerking met DTC Lease, met deze samenwerking kunnen we elke klant een passende oplossing bieden, ook wanneer de klant zijn investering wenst te spreiden.

13

Jaar ervaring

Neem contact met ons op