Aanhangwagen kopen? Bekijk het aanbod van A1 aanhangwagens

Wilt u een aanhangwagen kopen? A1 Aanhangwagens beschikt over een groot aanbod van nieuwe aanhangwagens en gebruikte aanhangwagens. Of u nu op zoek bent naar een gesloten aanhangwagen, een autotransporter, een huifwagen, een kipper, een bakwagen, een motoraanhanger of een paardentrailer. A1 heeft het ongetwijfeld op voorraad! Ook voor de verhuur van aanhangwagens bent u bij ons aan het juiste adres!

-
-

{{ trailerCount }} aanhangers gevonden

Sorteren op

{{ trailer.name }}

{{ trailer.trailer_type__name }}

Leasebedrag
Prijs
€ {{ trailer.initial_lease_price }}
{{ trailerPrice(trailer) }}
Referentie
{{ trailer.pk }}
Conditie
{{ trailerCondition(trailer) }}
Max. gewicht
{{ trailer.max_permissible_weight }} kg
Laadvermogen
{{ trailer.payload }} kg
Merk
{{ trailer.brand__name }}
Model
{{ trailer.model }}
Bouwjaar
{{ trailer.construction_year }}

Geen aanhangers gevonden

Tweedehands aanhangwagens te koop!

Waar moet u op letten bij de aankoop van een tweedehands aanhangwagen? De prijs is natuurlijk een belangrijke overweging bij het kopen van een tweedehands aanhangwagen. Bij de aanschaf van een gebruikte aanhangwagen kunt u besparingen realiseren die u bij de aanschaf van een nieuwe aanhangwagen niet kunt realiseren. Maar u wilt er ook zeker van zijn dat u de juiste aanhangwagen voor uw behoeften krijgt.

Bijvoorbeeld, zorg ervoor dat u de juiste trailer frame, een die de sterkte en integriteit die u zoekt biedt te kiezen. En ten tweede moet u ervoor zorgen dat u de juiste lengte en het juiste gewicht van de disselboom hebt voor uw vaardigheden en voor het voertuig dat u moet trekken. Bij het zoeken naar de beste tweedehands aanhangwagens zijn er nog vele andere overwegingen, maar deze zijn een goed begin.

De voordelen van een tweedehands aanhangwagen

Er is zo veel te winnen bij het bezitten van een gebruikte aanhangwagen in plaats van te kiezen voor huren wanneer u er een nodig hebt. Om te beginnen betekent het kopen van een gebruikte aanhangwagen dat u precies kunt krijgen wat u zoekt. Zoek een optie die de kenmerken en functies die u wilt in plaats van gewoon genoegen nemen met wat er beschikbaar is in de verhuur winkel biedt. U zult in staat zijn om uw ervaring aan te passen en te doen wat u wilt doen met uw gebruikte trailer.

De gemiddelde kosten van een tweedehands trailer versus een nieuwe trailer

Het is moeilijk om de exacte gemiddelde kostprijs van een tweedehands aanhangwagen ten opzichte van een nieuwe aanhangwagen te bepalen. U zult zeker besparingen vinden wanneer u ervoor kiest om gebruikte aanhangwagens online te kopen in plaats van nieuwe modellen te kopen, maar hoeveel u zult besparen is afhankelijk van de staat en leeftijd van een gebruikte aanhangwagen. Zoek naar de best mogelijke trailer tegen de best mogelijke prijs, en zorg ervoor dat u een model krijgt met de functies die u nodig heeft.

Onderhoudsbehoeften van tweedehands aanhangwagens

Nadat u online gebruikte aanhangwagens hebt gekocht, moet u ervoor zorgen dat u de aanhangwagens goed onderhoudt. Zorg ervoor dat de banden in goede staat zijn, door ze op te pompen, vast te draaien of te vervangen zoals u dat ook met de banden van uw auto zou doen. Zorg er ook voor dat de achterlichten goed werken. Dit zijn de belangrijkste veiligheidsvoorzieningen op uw aanhangwagen, en u mag niet met uw aanhangwagen de weg op als ze niet naar behoren werken.

Basisonderdelen van gebruikte aanhangwagens

Bij het zoeken naar gebruikte aanhangwagens die te koop zijn, zult u een aantal verschillende onderdelen vinden, waaronder verlichting, koppelingen, banden, wielen, ladingbeveiliging, aanhangerbeveiliging, krikken en nog veel meer. Zoek naar een aanhangwagen die de onderdelen biedt die u nodig hebt voor de manier waarop u uw aanhangwagen wilt gebruiken.

Wat vindt u bij A1 Aanhangwagens?

Wanneer u een aanhangwagen nodig hebt, maar een krap budget hebt, kan het kopen van gebruikte aanhangwagens bij A1 Aanhangwagens het antwoord op uw probleem zijn. Ook al hebben gebruikte aanhangwagens al wat kilometers op de teller staan, u kunt er zeker van zijn dat u dezelfde hoge kwaliteit en betrouwbaarheid zult aantreffen als bij een van onze nieuwe aanhangwagens.

Hier vindt u de grootste selectie gebruikte aanhangwagens van de meest bekende en vertrouwde merken in de industrie. Bovendien zijn ze allemaal geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat ze net zo goed zullen voldoen aan wat u ermee van plan bent als een aanhangwagen die vers van de lopende band komt.

Als u slechts af en toe een aanhangwagen nodig hebt, maar er niet steeds een wilt huren, kunt u het beste een gebruikte aanhangwagen kopen bij A1 Aanhangwagens. Als u een aanhangwagen nodig hebt om uw bouw- of hoveniersbedrijf te helpen materiaal en uitrusting naar de bouwplaats te vervoeren, maar uw bedrijf nog op gang moet komen, kan een van onze gebruikte aanhangwagens u de voorsprong geven die u nodig hebt om uw bedrijf te laten groeien zonder dat uw financiën onder druk komen te staan. De aankoop van een tweedehands aanhangwagen biedt u alle voordelen van een nieuwe aanhangwagen, maar tegen een meer betaalbare prijs.

Diverse soorten aanhangwagens te koop

Bij A1 aanhangwagens kunt u goedkoop een aanhangwagen kopen. Of u nu op zoek bent naar een open of gesloten aanhanger, een bakwagen, kipper of autotransporter. A1 aanhangwagens heeft voor elke situatie een aanhangwagen te koop, voor zowel particulier als zakelijk gebruik. 

Bent u op zoek naar een aanhangwagen te koop? We helpen u graag verder. Voordat u een aanhanger koopt, is het belangrijk om vooraf een aantal punten op een rijtje te zetten. Hoeveel kilo moet de aanhanger kunnen dragen? Wilt u een gesloten of open aanhangwagen? En heeft u nagedacht over het budget dat u wilt besteden aan nieuwe aankopen? Dit zijn belangrijke zaken om over na te denken bij de aanschaf van een aanhangwagen. Wenst u meer informatie? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Ons aanbod aanhangwagens

U kunt bij ons terecht voor diverse soorten aanhangers en toebehoren. Aanhangers zijn er in verschillende soorten en maten met elk hun eigen specificaties. Bij elke aanhangwagen staat precies aangegeven wat de bijbehorende specificaties zijn. Hierdoor heeeft u altijd een goed beeld van de verwachtingen. In ons assortiment vind u onder andere:

  • Open aanhangwagens te koop (plateauwagens)
  • Gesloten aanhangwagens te koop (bakwagens)
  • Auto transporters te koop
  • Paardentrailers te koop
  • Multi transporters te koop
  • Machinetransporters te koop
  • Bagagewagens te koop
  • Kippers te koop
  • Koeltransporters te koop

Aanhangwagen onderhoud

Zachte of versleten banden, verroest staal, verouderde (rem)kabels of versleten remtrommels. Onderhoud aan een aanhangwagen is toch iets dat vaak onderschat wordt. A1 Aanhangwagens ziet graag dat u veilig de weg op gaat met uw aanhangwagen, hierbij is het belangrijk om regelmatig onderdelen zoals de remmen en verlichting te controleren. Naast regulier onderhoud mogen wij ook uw aanhangwagen keuren om er in Duitsland ook mee de weg op te mogen

 

Aanhangwagen reparaties

Zeer specifieke en specialistische reparaties zoals het repareren van torsie assen of het reparaties aan het chassis kunnen wij ook uitvoeren. A1 Aanhangwagens is specialist in aanhangwagens en dit maken we zeker waar! Heeft u een aanhangwagen waaraan u twijfelt of deze nog gerepareerd kan worden? Daag ons uit! Dankzij samenwerkingen met partners uit de regio beschikken wij over A-kwaliteit aanhangwagen onderdelen. 

Nieuwe aanhangwagen kopen?

Een nieuwe aanhangwagen is een geweldig instrument dat u kunt gebruiken voor uw bedrijf of voor uw vrije tijd. Wanneer u een nieuwe aanhangwagen koopt, kunt u een model kiezen dat alle functies en functionaliteiten bevat die u wilt, en u krijgt die nieuwe aanhangwagen wanneer hij absoluut ongerept is. Bent u op zoek naar een gebruikte aanhangwagen? Bekijk dan eens onze occasions. 

Bij A1 aanhangwagens hebben we een enorme selectie van nieuwe aanhangers te koop, met inbegrip van opties beschikbaar gesteld door de beste nieuwe trailer fabrikanten in de wereld. Wanneer u een nieuwe aanhangwagen wilt kopen, bent u er bij A1 Aanhangwagens zeker van dat u het beste van het beste krijgt. Bij het online kopen van een nieuwe aanhangwagen komt heel wat kijken, maar de twee belangrijkste zijn de lengte en het draaggewicht.

De voordelen van een nieuwe aanhangwagen kopen

Wilt u online een nieuwe aanhangwagen kopen? Dan investeert u in een bedrijfsmiddel dat u tijdens de periode dat u het bezit ongelooflijk veel nut zal opleveren - en dat ook een sterk rendement op uw investering zal opleveren wanneer het tijd is om het te verkopen. Wanneer u kiest om een nieuwe aanhangwagen te kopen, kunt u precies kiezen wat u wilt. Selecteer de opties en functies die voor u het belangrijkst zijn en zorg ervoor dat u een aanhanger gaat kopen die perfect aan uw unieke behoeften voldoet.

De gemiddelde kosten van een nieuwe aanhanger vs. een tweedehands aanhanger

Het is duidelijk dat een nieuwe aanhangwagen meer kost dan een tweedehands aanhangwagen. Maar wat is het werkelijke kostenverschil wanneer u ervoor kiest om nieuwe aanhangwagen te kopen in plaats van tweedehands? Het is een vraag zonder definitief antwoord.

De prijs van gebruikte aanhangwagens kan schommelen op basis van een aantal factoren, zoals hoe oud de aanhangwagen is, de staat waarin hij zich bevindt, of alle functies volledig werken, enz. Het beste wat u kunt doen is u concentreren op het specifieke type aanhangwagen dat aan uw behoeften zal voldoen. Vergelijk vervolgens zorgvuldig zowel een nieuwe als een gebruikte optie. U moet in staat zijn om te bepalen of u al dan niet meer waarde uit de gebruikte optie te krijgen dan te kiezen voor het kopen van nieuwe aanhangwagens online.

Basisonderdelen van nieuwe aanhangwagens

U zult merken dat verschillende soorten aanhangwagens verschillende onderdelen hebben. Maar als u op zoek gaat naar nieuwe een nieuwe aanhanger die te koop is, zult u merken dat veel - zo niet alle - worden geleverd met koppelingen, verlichting, ladingcontrole, banden, wielen, krikken, vering en beveiliging. Zoek de aanhangwagen die de onderdelen bevat die u het belangrijkst vindt.