Tralert LED-verlichting

None

Sinds kort hebben wij een nieuwe samenwerking met Tralert. Hierdoor zijn wij nu in staat om elke aanhanger van LED verlichting te voorzien. 
 
De Tralert LED verlichting is volledig gecertificeerd en voldoen aan de wettelijke eisen van de RDW. Hiermee komt ook direct een stuk garantie om de hoek kijken. Afhankelijk van de modellen beschikt de LED verlichting over 2 jaar, 5 jaar of zelfs levenslange garantie. 
 
De samenwerking tussen Tralert LED Verlichting en A1 Aanhangwagens is gebaseerd op het idee om elkaars expertise te versterken en een nog betere ervaring te bieden aan klanten die zowel verlichtingsoplossingen als aanhangwagens nodig hebben.
Tralert LED Verlichting zal A1 Aanhangwagens voorzien van hoogwaardige LED-verlichtingsproducten die speciaal zijn ontworpen voor gebruik op aanhangwagens. Deze verlichtingsoplossingen zullen niet alleen zorgen voor optimale zichtbaarheid en veiligheid, maar ook bijdragen aan energiebesparing en een langere levensduur van de verlichtingssystemen. A1 Aanhangwagens kan nu zijn klanten voorzien van aanhangwagens die zijn uitgerust met state-of-the-art LED-verlichting. 
 
Verdere voordelen van deze LED verlichting:
Voor iedere kabelboom een geschikte aansluiting
(standaard keuze uit meer dan 8 aansluitingen) waaronder open draadeinde, 5 of 8 pins en 7-pins AMP bajonet aansluiting 
Geïntegreerde CAN-bus oplossingen mogelijk 
12-24v multivoltage
 
Bent u benieuwd naar meer informatie over deze Tralert LED verlichting? Neem verblijvend contact op! 

04 juli 2023

Over ons

A1 aanhangwagens is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van aanhangers van alle merken. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de strenge eisen van BOVAG. Tevens kunt u bij ons terecht voor onze expertise in schadeherstel. Wij zijn gevestigd op het industrieterrein A1 in De Lutte.

Tags

Verlichting

Neem contact met ons op