Aanhanger onderhoud in Twente

None

Wat is precies de waarde van onze eigen werkplaats? 

Uit het gewoontegevoel van het beschikken over een werkplaats welke volledig is ingericht met moderne technieken vergeten we soms op welk niveau wij mogen werken.

Los van het feit dat wij bij calamiteiten op locatie bij de klant kunnen werken, werken wij vast binnen onze werkplaats. We voeren dus vaak al het onderhoud aan aanhangwagens uit binnen onze nieuwe werkplaats in De Lutte.

Een reden dat wij hiervoor hebben gekozen is dat wij door onze nieuwe werkplaats altijd de beste kwaliteitsservices kunnen bieden. Tijdens onze haal en breng service maakt onze chauffeur een kleine inventarisatie van de technische staat van de aanhanger. De samenbreng van de inventarisatie van onze chauffeurs en de wens van de klant zorgt voor een doeltreffend eindresultaat.

Een goed georganiseerde werkplaats is dus cruciaal om vakwerk te kunnen leveren als onderhoud voor uw aanhanger. De regio Twente bedienen wij maar al te graag. Vaak wanneer het transport van en naar onze locatie zelf geen mogelijkheid is bieden wij graag onze haal en breng service aan.

Nog een voordeel is dat wij praktisch alle onderdelen op voorraad hebben. Hierdoor kunnen wij snel schakelen wanneer we speken over een reparatie van uw aanhanger. Uiteraard zijn alle onderdelen voorradig om onderhoud uit te voeren. De werkplaats is milieutechnisch ook op niveau, waarmee voorkomen dat vloeibare zaken niet in het milieu terecht komen, toch belangrijk vandaag de dag.

Het laatste wat onze werkplaats onderscheid is onze vakkundig opgeleide allround monteurs. In combinatie met de voorradig A-kwaliteit onderdelen kunnen wij zorgdragen dat uw aanhanger altijd in topconditie verkeerd.

30 augustus 2022

Over ons

A1 aanhangwagens is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van aanhangers van alle merken. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de strenge eisen van BOVAG. Tevens kunt u bij ons terecht voor onze expertise in schadeherstel. Wij zijn gevestigd op het industrieterrein A1 in De Lutte.

Tags

Werkplaats

Neem contact met ons op