Eduard aanhangwagens dealerschap

Sinds begin dit jaar bieden wij binnen A1 Aanhangwagens ook het merk Eduard aan. We zijn trots dat wij ons aanbod mogen aanvullen met het assortiment van Eduard in de vorm van een dealer schap.

A1 Aanhangwagens heeft het dealer schap aangeboden gekregen aangezien wij nu al jaren de markt op een professionele wijze bedienen en over diverse faciliteiten beschikken.
 

In het digitale tijdperk van nu is het mogelijk om via een online configurator van Eduard de ideale aanhangwagen samen te stellen op basis van eigen criteria. Het is dus mogelijk om zelf thuis op de bank uw eigen aanhangwagens samen te stellen.  
 

Eduard is in staat om meer dan 10.000 verschillende mogelijke variaties aan te bieden, hiermee gaan zij ver in het leveren van maatwerk aanhangwagens en sluiten dus goed aan bij de doelstelling van A1 Aanhangwagens.
 

Na het samenstellen van uw ideale aanhangwagen kunt u bij ons terecht voor het advies, de nodige accessoires en de uiteindelijke aanbieding.  
 

Mocht Eduard toch niet aan de gehele wens voldoen, dan kijken wij gerust samen met u verder tussen onze 7 andere verschillende merken om toch tot de ultieme maatwerk oplossing te komen.
 

Hoveniers en wegenbouwers vinden binnen Eduard passende oplossingen voor het vervoer van materieel. Over de kleinste dingen zijn nagedacht die vooral het werkgemak positief beïnvloeden. Daarnaast is een lading als grond, straatwerk en buizen geen partij voor een Eduard aanhangwagen door de degelijke kwaliteit van de opbouw en het onderstel.
 

De automotivebranche treft ook verschillende maatwerkoplossingen binnen het aanbod aanhangwagens van Eduard. Zo zijn er verschillende (nieuwe) kiepfuncties ontwikkeld die het op- en afrijden van een voertuig maar al te makkelijk maken. Het is dan ook de kracht van dit specifieke merk om door te blijven ontwikkelen met ultiem werkgemak als einddoel voor de gebruiker.

03 mei 2022

Over ons

A1 aanhangwagens is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van aanhangers van alle merken. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de strenge eisen van BOVAG. Tevens kunt u bij ons terecht voor onze expertise in schadeherstel. Wij zijn gevestigd op het industrieterrein A1 in De Lutte.

Tags

Eduard aanhangwagens dealerschap

Neem contact met ons op