Een aanhangwagen kopen

Aanhangwagen kopen A1 aanhangwagens

Kopen zonder zorgen

A1 Aanhangwagens beschikt over een groot aanbod van nieuwe aanhangwagens en gebruikte aanhangwagens. Wat u ook vervoert in uw aanhanger, u wilt er zeker van zijn dat het veilig op de bestemming aankomt. Daarom is van groot belang dat uw aanhangwagen betrouwbaar en goed onderhouden is. Dit is de specialiteit van A1aanhangwagens. U hebt de zekerheid dat alle onderdelen gecontroleerd  goed gemonteerd en veilig zijn. Ook zorgen wij er voor dat de aanhangwagen aan de laatste wet en regelgeving voldoet zodat u niet verrast kunt worden door een boete omdat u niet de juiste verlichting voert of dat er de verkeerde of gladde banden onder uw aanhanger zitten. Bovendien kunt u bij ons terecht voor reparaties met 3 maanden Bovag garantie en goed onderhoud.

Aanhangwagens huren

A1 Aanhangwagens beschikt over een aantal aanhangwagens die wij te huur aanbieden. We bieden diverse soorten aanhangwagens aan, of het nu gaat over bakwagens, motoraanhangers, paardentrailers, plateauwagens of autotransporters, u kunt ze bij ons huren.

05 maart 2021

Over ons

A1 aanhangwagens is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van aanhangers van alle merken. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de strenge eisen van BOVAG. Tevens kunt u bij ons terecht voor onze expertise in schadeherstel. Wij zijn gevestigd op het industrieterrein A1 in De Lutte.

Tags

verkoop
inkoop
inruil
advies

Neem contact met ons op