Een aanhangwagen onderhouden

WAAROM DE BOVAG ONDERHOUDSBEURT VOOR JE AANHANGWAGEN?

De BOVAG Onderhoudsbeurt is een keuring en onderhoudsbeurt ineen. Een gecertificeerde keurmeester controleert alle belangrijke onderdelen van je aanhangwagen, dat zijn er in het totaal zo’n 50 stuks. Zo weet je zeker dat bijvoorbeeld je kipper voldoet aan alle wettelijke eisen. Ook voor je VCA-certificering moet je aanhangwagen aantoonbaar goed onder houden zijn. De BOVAG-vakman weet als geen ander dat je als hovenier of aannemer wilt kunnen vertrouwen op je gereedschap, zoals je aanhangwagen.

Indien nodig voert de BOVAG-vakman vervolgens direct onderhoud uit, zodat je snel weer veilig op weg kunt. De BOVAG Onderhoudsbeurt biedt je dubbele zekerheid. Niet alleen voorkom je dat je stil komt te staan; ook krijg je garantie op eventuele onderhoudswerkzaamheden.

Keuringsrapport en -sticker

Na de BOVAG Onderhoudsbeurt ontvang je een overzichtelijke keuringsrapport, waarin je in één oogopslag de noodzakelijke en aanbevolen reparaties terugziet.

Komen er geen gebreken naar voren tijdens de keuring? Zijn noodzakelijke reparaties uitgevoerd?  Dan plakt de keurmeester de BOVAG Onderhoudsbeurt-sticker op je aanhangwagen met daarop het jaar van keuring. Dit als bewijs van een goed onderhouden aanhangwagen.

06 augustus 2021

Over ons

A1 aanhangwagens is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van aanhangers van alle merken. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de strenge eisen van BOVAG. Tevens kunt u bij ons terecht voor onze expertise in schadeherstel. Wij zijn gevestigd op het industrieterrein A1 in De Lutte.

Tags

bovag
onderhoud
reparatie
verlichting
remmen
banden
bodem
sluitingen
assen
chassis
opbouw

Neem contact met ons op