As kapot? Repareren of vervangen

Wanneer de as versleten of krom is moet deze vervangen worden. In de meeste gevallen is dit geen probleem maar soms is het noodzakelijk de as te repareren. Bij A1aanhangwagens is het mogelijk om bijna alle soorten assen te repareren ook wanneer de as niet te demonteren is. 

Slijtage kan verschillende oorzaken hebben, in de meeste gevallen zijn de torsie as rubbers uitgelopen of is de ankerplaat dusdanig verroest dat vervanging noodzakelijk is maar het is ook mogelijk dat de swing arm scheef staat door een te zware belasting.

Wanneer het vervangen van de as niet mogelijk is doordat een vervangende as niet meer leverbaar is of omdat de as deel uit maakt van het chassis dan bieden wij een as reparatie aan die zowel aan een gedemonteerde as als aan de trailer zelf plaats kan vinden.

 

14 juli 2021

Over ons

A1 aanhangwagens is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van aanhangers van alle merken. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de strenge eisen van BOVAG. Tevens kunt u bij ons terecht voor onze expertise in schadeherstel. Wij zijn gevestigd op het industrieterrein A1 in De Lutte.

Tags

asreparatie
torsieas
repareren
vervangen
schade
Knott
Schlegl
BPW
Alko
Nieper
WAP

Neem contact met ons op