Verhuur aanhangwagens

None

Verhuur aanhangwagens

Wellicht herkent u het? bezig zijn met de tuin? of u kijkt in de agenda en ziet dat er volgende week een verhuizing gepland is van uzelf of familie? A1 Aanhangwagens kent een breed aanbod verhuur aanhangwagens die oplossing bieden voor praktisch elke situatie. Al vanaf €20,- per dag zijn er al aanhangwagens te huur. Van kippers, die ideaal zijn voor het gebruik in en rondom de tuin, tot gesloten aanhangwagens die een verhuizing stukken makkelijker maken. Ook voor de hobby bieden wij verschillende oplossingen. Zo hebben wij aanhangwagens in onze vloot die geschikt zijn voor het vervoer van motoren, scooters of brommers. De 4 autoambulances die gereed staan zijn de praktische oplossing voor het vervoer van de hobby auto's naar de autocross, ook brengen de autoambulances verschillende machines en apparatuur naar hun eindbestemming. Tot slot een ideale aanhangwagen die bij velen van pas kunnen komen tijdens een feest/event; de koelwagen! 

Niet alleen de particuliere markt kan gebruik van de aanhangwagens, zo verhuren wij onze koelwagen bijvoorbeeld aan horeca organisaties die in piekmoment meer koelcapaciteit nodig hebben. Onze aanhangwagens zijn dan ook de flexibele schil voor verschillende professionals hier in de regio.

Zit u met een vraagstuk onder tijdsdruk? Neem vrijblijvend contact op, wij helpen u graag.

01 juni 2022

Over ons

A1 aanhangwagens is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van aanhangers van alle merken. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de strenge eisen van BOVAG. Tevens kunt u bij ons terecht voor onze expertise in schadeherstel. Wij zijn gevestigd op het industrieterrein A1 in De Lutte.

Tags

Aanhanger huren

Neem contact met ons op